18.8.2018: Ποσότητα και ποικιλία στο μπακάλικο του Ιουλίου

Μέσα στην καρδιά του φετινού καλοκαιριού ολοκληρώθηκε το 74ο μας μπακάλικο. Οι βασικές εργασίες του πραγματοποιήθηκαν στις 16 (Παραλαβή τροφίμων), 17 (Συσκευασία), 18 και 19 Ιουλίου 2018 (Παράδοση τροφίμων).
Στο μπακάλικο αυτό μοιράστηκαν τρόφιμα σε 231 οικογένειες με 782 άτομα από τα οποία τα 272 παιδιά (έναντι 213 οικογενειών με 711 άτομα από τα οποία τα 241 παιδιά στο μπακάλικο του Ιουνίου).

Ιδιαίτερη και σημαντική ήταν τη φορά αυτή η ενίσχυση με κονσέρβες και «πουράκια» σοκολάτας από το Κέντρο Συμπαράστασης Ανθρώπου. Η ενίσχυση αυτή μας έδωσε την δυνατότητα για αυξημένες ποσότητες στην προσφορά μας αλλά και για μεγαλύτερη ποικιλία που για οικονομικούς λόγους δεν είναι πάντα εφικτή, αλλά όταν εμφανίζεται προκαλεί ένα ευχάριστο ξάφνιασμα στους παραλήπτες των τροφίμων, και ιδίως στα παιδιά.
Δεχθήκαμε, επίσης, για μια ακόμη φορά, την πολύτιμη υποστήριξη της εταιρείας «Καραμολέγκος» και της «Ideal Ηλεκτρονική» καθώς και την με πολλούς τρόπους ενεργό συμπαράσταση πολλών φίλων μας.
Τους ευχαριστούμε όλους από την καρδιά μας!

Το επόμενό μας μπακάλικο θα συγκεντρώσει τρόφιμα και - όπως στην αρχή κάθε σχολικής χρονιάς - τετράδια, γραφική ύλη κλπ., την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου το απόγευμα, 5-8 στην οδό Βουλγαροκτόνου 27α και Χ. Τρικούπη, στον 3ο όροφο.
Θα μπορέσουμε και πάλι να προσφέρουμε ανάλογη ποικιλία;
Σας περιμένουμε!