Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.

Με την χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies.

9.10.2018: Ολοκληρώθηκε το μπακάλικο του Σεπτεμβρίου

Στο διάστημα από 5 έως και 11 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε το 75ο μας μπακάλικο. Στο μπακάλικο αυτό μοιράστηκαν τρόφιμα σε 224 οικογένειες με 773 άτομα από τα οποία τα 279 παιδιά (έναντι 231 οικογενειών με 782 άτομα από τα οποία τα 272 παιδιά στο μπακάλικο του Ιουλίου). Μαζί, μοιράστηκαν τετράδια, στυλό διαρκείας και άλλα σχολικά είδη στα παιδιά των οικογενειών αυτών τα οποία πηγαίνουν στο σχολείο.
Επίσης, στις 19 Σεπτεμβρίου οι εθελοντές της Σόφιας μοίρασαν τρόφιμα σε 8 οκτώ οικογένειες με 33 μέλη από τα οποία τα 15 παιδιά.

Πολύτιμη ήταν και πάλι η υποστήριξη της εταιρείας «Καραμολέγκος», της «Ideal Ηλεκτρονική» και των πολλών φίλων μας που εκδηλώνουν με πολλούς τρόπους την συμπαράστασή τους.
Τους ευχαριστούμε όλους, για μια ακόμη φορά!

Στο διάστημα των τελευταίων μηνών υπάρχει μια μείωση των οικογενειών που παραλαμβάνουν τρόφιμα. Κάποιες οικογένειες μάς αποχαιρετούν, δεν χρειάζονται πια τρόφιμα. Παράλληλα, όμως, άλλες οικογένειες εμφανίζονται ζητώντας βοήθεια και παίρνουν τη θέση τους, πράγμα που θα φανεί σύντομα στα στατιστικά στοιχεία του επόμενου μπακάλικου.

Η ζωή συνεχίζεται. Προσπαθούμε να την υπηρετήσουμε! Κοινός μας σκοπός είναι να μπορούν όσο γίνεται περισσότεροι άνθρωποι, και στις πιο δύσκολες οικονομικές συνθήκες, να επιβιώσουν, για να καταστεί δυνατό να ζήσουν όπως τους αξίζει και να αναδείξουν ό, τι καλύτερο έχουν μέσα τους.
Γι’ αυτό συνεχίζεται και η κοινή μας πορεία, με την ελπίδα, πως, μέσα από την μικρή βοήθεια που τους προσφέρεται, η αλληλεγγύη που εκδηλώνεται στο παρόν ενσωματώνεται σιγά σιγά στη ζωή μας και θα αποτελέσει «προίκα» του μέλλοντος.

Το 76ο μπακάλικό μας θα συγκεντρώσει τρόφιμα την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου το απόγευμα, 5-8, στην οδό Βουλγαροκτόνου 27α και Χ. Τρικούπη, στον 3ο όροφο.
(Για όσους θελήσουν να φέρουν τρόφιμα: Αυτή τη φορά θα χρειαστούμε ιδιαίτερα λάδι, φακές και ρύζι).

Σας περιμένουμε!