Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.

Με την χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies.

logoSPA

30.11.2018: Η κοινή μας προσπάθεια εντείνεται

Στο διάστημα από 24 έως και 29 Οκτωβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε το 76ο μας μπακάλικο, το προτελευταίο της χρονιάς.
Στο μπακάλικο αυτό μοιράστηκαν τρόφιμα σε 238 οικογένειες με 809 άτομα από τα οποία τα 282 παιδιά (έναντι 224 οικογενειών τον Σεπτέμβριο με 773 άτομα από τα οποία τα 279 παιδιά). Νέες οικογένειες άρχισαν να παίρνουν τη θέση αυτών που έπαψαν να χρειάζονται τρόφιμα. Τα Χριστούγεννα ο αριθμός αυτός προβλέπεται να φτάσει και ίσως και να ξεπεράσει τις 260.
Μαζί με τα τρόφιμα, μοιράστηκαν στα παιδιά των οικογενειών αυτών, τετράδια, στυλό, μολύβια και άλλα σχολικά είδη τα οποία μας πρόσφερε η Ένωση «Μαζί για το παιδί».

Το μπακάλικο της Θεσσαλονίκης που είναι συντονισμένο στις ημερομηνίες με το μπακάλικο της Αθήνας παρέδωσε τον Οκτώβριο τρόφιμα σε 18 οικογένειες με 46 άτομα από τα οποία τα 17 παιδιά.
Στο διάστημα αυτό οι εθελοντές της Σόφιας πραγματοποίησαν δυο παραδόσεις τροφίμων, στις 16 Οκτωβρίου σε 8 οικογένειες με 33 μέλη, από τα οποία τα 15 παιδιά και στις 20 Νοεμβρίου σε 9 οικογένειες με 35 μέλη, από τα οποία τα 15 παιδιά.

Πολύτιμη ήταν και πάλι η υποστήριξη των εταιρειών «Καραμολέγκος», «Ήλιος», «Σκλαβενίτης», «Ideal Ηλεκτρονική», «Agrino», της ένωσης «Μαζί για το παιδί» και των πολλών φίλων μας που εκδηλώνουν με πολλούς τρόπους την συμπαράστασή τους.
Τους ευχαριστούμε όλους, για μια ακόμη φορά!

Η κοινή μας πορεία για την βοήθεια στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη συνεχίζεται και θα λέγαμε ότι εντείνεται τον Δεκέμβριο με το χριστουγεννιάτικο μπαζάρ (8 και 9 Δεκεμβρίου) και με το χριστουγεννιάτικο μπακάλικο που ακολουθεί.

Το 77ο μπακάλικό μας θα συγκεντρώσει τρόφιμα την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου το απόγευμα, 4.30΄- 7.30΄, στην οδό Βουλγαροκτόνου 27α και Χ. Τρικούπη, στον 3ο όροφο.
(Για όσους θελήσουν να φέρουν τρόφιμα: Αυτή τη φορά θα χρειαστούμε ιδιαίτερα λάδι, φακές και ρύζι).

Σας περιμένουμε!